Det doftade höst i luften idag när jag kom ut, men vi är ju inne på slutspurten av augusti så det är ju inget konstigt med det.
Dessa röda "näsor" skvallrar också om att hösten nalkas.
 
 
HA EN RIKTIGT FIN OCH BRA DAG!!
 
(Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet eller tryck på hjärtat)
höst, lidköping, lönn, träd,

2 kommentarer

Lasse Holm

28 Aug 2017 07:35

God morgon på dej. Roligt att du är tillbaks, jag saknade dina bilder och inlägg. Här har det hänt en del sen sist. Jag har flyttat till Öjebyn som ligger strax utanför piteå. Bygger på en ny blogg, så det finns inte så mycket att titta på ännu. Jag blev morfar för en vecka sedan, en liten Emma. Men det dröjer innan jag får träffa underverket och resten av släkten. Det känns inget vidare att resa ner till Vargön/Vänersborg, det får bli när jag bytt knäled och värken är borta.
Ha en fin dag Lasse.

Svar: God förmiddag! Det var kul att hitta dig också när ja snokade runt på nätet och kollade efter gamla bloggbekanta. Grattis till lilla barnbarnet. Att åka så långt som ända hit ner till mina trakter med värk, det skulle inte jag heller göra. Bättre att vänta tills operationen är gjord. Här händer det också grejer. Håller på och säljer min kamerautrustning och till helgen blir det flytt. Detta pga sjukdom. Men det går ju bra att fota med mobil och lilla Panasonic :)Ha en bra dag!
/Maria
Maria

Amanda Jona [FOTOGRAF]

28 Aug 2017 08:30

Vackert! :)

Svar: Tusen tack!
Maria

Kommentera

Publiceras ej