Är så trött så jag hänger knappt ihop, och till på köpet vaknade jag med en förkylning imorse. En förkylning är det sista jag behöver just nu men det är bara att bita ihop, försöka mota Olle i grind så gott det går och hoppas på det bästa. Har liksom inte tid att bli sjuk nu när flyttrejset drar igång imorgon.
 
Gårdagen den var fullspäckad från tidig morgon till sen kväll, Bland annat blev det en cykeltur till målaraffären, färg och andra pryttlar inhandlades så målningen av hall och kök i nya lägenheten kan dra igång imorgon. Blev ett litet stopp på vägen dit då jag tog denna bilden på fina gula blommor och en vacker nässelfjäril.
 
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!!
(Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet eller tryck på hjärtat så blir jag glad)
 
fjäril, insekter, nässelfjäril,

2 kommentarer

Carro

31 Aug 2017 15:13

Krya på dig! :)

Svar: Tusen tack!
Maria

Lasse Holm

10 Sep 2017 07:51

Mej på dej. Hoppas att du mår bättre och att du kommer att trivas i din nya lägenhet. Jag har själv haft lite svårt att komma igång i min nya lägenhet. Men jag tror att boven i det hela är min smärtstillande medicin, Jag blev apatisk och håglös av den. Nu har jag bytt till en lite snällare medicin, har lite mer värk men jag är klar i huvudet. Förhoppningsvis så får jag en ny knäled innan jul och då försvinner ju krämporna efter några månader.
Jag har nu lagt till en länk på bloggen till min Epost.
Ha det bra Lasse.

Svar: Hej Lasse! Här är det full fart om dagarna. Har flyttat in i en svinstia, så jag håller på och städar och åter städar. Ser inget slut, men det blir nog bra när det blir färdigt. Blivit lovad kompensation av hyresvärden.
Maria

Kommentera

Publiceras ej