Då var vi framme vid 2017 års sista dag, nyårsafton. En dag som för mig egentligen är som vilken som helst, enda skilnaden är att jag lagar till något extra gott att äta. De senaste åren har jag somnat innan tolvslaget, så så mycket firande är det här hos mig :)
 
Vid lunchtid igår började det snöa här, så när jag skulle till affären för att handla tog jag en liten omväg för att få några vintriga bilder till årets sista blogginlägg.
Stannade till vid kullarna där barnen brukar åka pulka. Kan tänka mig att det var full aktivitet där senare på eftermiddagen :)
 
Alldeles i närheten av affären fann jag denna lilla snöklädda tall och en vissen snöklädd växt.
 
 
Jag önskar er ett GOTT SLUT och ett GOTT NYTT ÅR!!
 
foto, vinter,
Blev lite rastlös frampå eftermiddagen igår, och eftersom solen kikade fram litegrann mellan molnen så bestämde jag mig för att ta en promenad. Men när jag väl kommit ut så hade de gråa trista molnen tagit över och solen den var borta.
 
Gick en bit utmed Lidan ("älva"), och det såg snarare ut som en trist novemberdag snarare än en vinterdag i december.
 
 
Stannade till på torgbron, där jag träffade en kompis som också var ute och gick. Pratade bort en stund och tog denna bilden.
 
Fortsatte sedan min promenad, och då träffade jag på två tomtar. den ena spelade gitarr och den andra åkte släde.
 
 
Gick sedan genom fina och mysiga Limtorget som har stadens äldsta hus. Tegelbyggnaden som du kan se lite utav längst bort på bilden är gamla tändsticksfabriken.
 
Detta blir nog årets sista promenadbilder för enligt väderlekskartan ska det bli regn både idag och imorgon, och då stannar jag hellre inne och myser under filten i soffan och tittar på Tour de ski (längdskidåkning) som drar igång idag.
 
HA EN BRA DAG!
 
 
foto, lidan, lidköping, limtorget, tomte,
Det blev varken städ eller grötkok igår, istället fastnade jag framför datorn där jag letade efter en bild på en stare. Hittade inte den, istället fann jag några svartvita bilder som jag visar idag. Alla bilderna är tagna med iPhonen och sedan konverterade till svartvitt. Tycker det är kul att göra så ibland om det passar till motivet.
 
Amerikansk margurite
 
Gångbron
 
Del av min cykel som skugga mot en vägg
 
Pingstliljor
 
Gångbron igen fast på lite avstånd
 
Det var allt för idag :)
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
 
 
 
foto, svartvitt,