Jag hade en gång en systemkamera och den köpte jag sent på hösten 2008 och jag sålde den med all utrustning strax innan jag flyttade hit. Den hade då legat i kameraväskan i nästan två år utan att användas. Biverkningar av medicin som jag måste ta varje dag gjorde att jag inte kunde använda den. Två år efter inköpet av denna kamera som var en Nikon D80 bestämde jag mig för att utmana mig själv, jag skulle göra en 365. Jag skulle gå ut varje dag under ett helt år och fotografera, och sedan redovisa detta i en blogg som jag hade då.
 
Första januari 2011 var min första dag på denna utmaning, och den första bilden blev denna. Vissna lönnlöv som låg fint i en liten snögrotta alldeles utanför porten till det hus jag bodde i då
 
När december månad kom var jag rätt trött på att gå ut varje dag, men jag stretade på och tog dessa två bilder i början av månaden på mina favoritfåglar änderna. Den första på andhonan är faktiskt tagen första december :)
 
 
När nyårsafton kom så hade jag tänkt att hela denna utmaningen skulle sluta med en fyrverkeribild, men så blev det inte, istället så gick jag ut på gångbron tidigt på morgonen och riggade kameran på stativet och tog några bilder. Den allra sista bilden på min 365 blev denna
 
Var ganska nöjd kan jag berätta när jag kom in och hade redigerat lite och sedan lagt upp bilden på bloggen. Kan ju säga att jag inte tänker göra om den här utmaningen, det räcker med en gång. Fast jag bara hade en enda regel att följa som var att alla bilder skulle tas utomhus så var det tufft emellanåt. Ibland visste jag inte vad jag skulle ta kort på, ibland var det riktigt skitväder som gjorde att jag trodde att jag skulle få avbryta. Men jag rodde det hela i land och det är jag glad för, och kul är det att titta på bilderna och minnas tillbaka.
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gräsänder, lidköping, vinter,

8 kommentarer

Netti Starby

01 Dec 2017 06:59

Åh vilka grymma bilder och ha en fin dag! :-D Kramis

Svar: Tack så jättemycket!
Maria

Hanna

01 Dec 2017 09:14

Hehe ja du ser :o ja jag har ju bruna ögon och christan har massa olika färger på sina ögon så får se vad hon får, men hoppas på hans för dom är sååå mycket finare än mina bruna 😂

Svar: Men bruna ögon är ju fint :)
Maria

Anita

01 Dec 2017 09:44

Snyggt!

Svar: Tusen tack!
Maria

Hanna

01 Dec 2017 11:05

Inte lätt att hitta tillbaka till rutiner ibland men dom är väldigt sköna att ha!😂🙈

Svar: Ja, det är aldrig fel med rutiner de behövs :)
Maria

Carro

01 Dec 2017 19:27

Fina bilder och rolig utmaning även om jag förstår att det var tufft ibland!

Svar: Nu har jag gjort det som många proffs och amatörer som fotograferar gjort och det var jättekul, men det fanns stunder som jag tvivlade på om jag skulle klara det :))
Maria

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

01 Dec 2017 23:39

Så fina bilder och så bra att utmana sig själv :)

Svar: Tusen tack! Det där var en utmaning som hette duga 😀
Maria

Linn

02 Dec 2017 15:34

Så fina bilder! Kram

Svar: Tusen tack!
Maria

Anneli - A'la Foto

03 Dec 2017 00:46

Vad duktig du är! Då vet du från egen erfarenhet vad jag kämpar med och mot! Att ha teman är både lättare och sju resor svårare! Särskilt såhär mot slutet när alla bra teman är borta och bara de jättesvåra är kvar! Jag har cirka 75 bilder tror jag kvar att ta och bara en knapp månad men jag SKA greja det! :O)

Svar: Vet precis vad du kämpar med nu.. Jag skulle aldrig klara det igen :)
Maria

Kommentera

Publiceras ej