Vi förflyttar oss till en tidig julimorgon 2014. Jag vaknade supertidigt och chansade på att det skulle bli en fin soluppgång. Tog ut cykeln och pedalade iväg ner till sjön, till västra piren närmare bestämt.
Det var inte speciellt varmt denna morgon, men vad gjorde det när jag fick vara med om ännu en magisk soluppgång. Himlen färgades i alla de oranga färger man kunde tänka sig
 
 
Det var jag fåglarna och någon i en båt som åkte förbi som var vakna.
 
Siluett av ett grässtrå
 
Solen som en stor apelsin intill nån sorts växt
(Bilderna är tagna med Nikon D80)
 
Där och då när jag var där nere vid sjön och tog dessa bilder visste jag inte att detta skulle bli den sista morgonfotograferingen med min Nikonkamera. Men så blev det och nu är det någon annan som har kameran, och jag hoppas att han har lika mycket glädje av den som jag hade.
 
Jag tog många fler bilder denna underbara morgon, och kanske får ni se dom lite längre fram. Måste försöka ta mig ut och ta lite nya bilder. Funderar faktiskt på om jag inte ska ta mig ner till sjön idag, till samma plats som dessa bilder är tagna och fota lite i blåsten.
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!! 
 
 
 
 
 
foto, lidköping, soluppgång, vänern,

5 kommentarer

Linn

08 Dec 2017 10:39

Du tar verkligen så underbara bilder, blir så glad när jag ser dom! Kram

Svar: Tusen tack för de fina orden, de värmen <3
Maria

Netti Starby

08 Dec 2017 11:44

Wow vilka magiska bilder och du är så duktig! :-D Kramis

Svar: Tack så jättemycket! Jag gjorde så gott jag kunde tillsammans med min Nikon, och försöker göra det nu också tillsammans med min iPhone :)
Maria

Alice

08 Dec 2017 12:36

wooow så fina bilder!

Svar: Tusen tack!
Maria

Tess

09 Dec 2017 13:51

Åh, vilka vackra bilder! Naturen är fantastisk :)

Svar: Ja, visst är den :)
Maria

Anneli - A'la Foto

10 Dec 2017 22:08

Åh så tokvackra bilder! Vilka färger och vilken värme i bilderna! Varför blev det sista morgonen med din nikon? Uppgraderade du?

Svar: Tack så jättemycket! Pga av medicinering som gör mig skakig kunde jag inte längre fota med Nikon. Jag har fått diagnosen kol, så jag inhalerar medicin varje dag som ger skakningar bland annat som biverkan.
Maria

Kommentera

Publiceras ej