För ett antal år sedan var det en rejäl vinterstorm här och efter att ha sett bilder på hur det såg ut nere vid sjön, var jag bara tvungen att bege mig dit själv och se det med egna ögon. Cyklade ner till Västa piren med kamera i cykelkorgen, och jag blev inte besviken kan jag säga.
Det var så fint och vackert.
 
 
 
 
(Bilderna är tagna med Nikon D80)
 
Tänk vad en storm vid vattnet i minusgrader kan göra. Detta är verkligen naturens egen konst.
Har fler sådana här bilder som är tagna efter en annan vinterstorm, de ska ni få se vid ett annat tillfälle.
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
foto, is, isfigur, lidköping, vinter, vänern,
En liten kik i arkivet och jag hittade dessa bilderna tagna precis idag för åtta år sedan. Vädret var nästan detsamma som det är idag, grått och kallt.
Bilderna är tagna någonstans ute på Kållandsö, en plats som jag är urdålig på trots att den bara ligger ett par mil från stan. Hittar till Läckö Slott, Spiken och ett par ställen till men det är allt. Denna dagen var en kompis med och visade vägen.
 
 
 
 
(Bilderna är tagna med Nikon D80)
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
 
Kållandsö, vinter, vänern,
Jag är en person som brukar ta dagen som den kommer, och har för det mesta inställningen att det mesta kommer att ordn sig. Jag tar fortfarande dagen som den kommer, men den här gången kommer saker och ting inte att ordna sig. Igår när jag kom hem från landet och klev innanför dörren här i mitt hem så mådde jag bara dåligt.
Jag trivs inte och vill inte vara här.
Detta är ingen bra känsla, så efter nyår ska jag med ljus och lykta börja söka efter ett annat boende för här tänker jag inte bo kvar längre än vad jag behöver.
 
Det här lilla biet får symbolisera min resa mot detta mål :) Han/hon fångade jag med kameran precis då han/hon är på väg att lämna för att flyga till nästa blomma.
(Bilden är tagen med Nikon D80)
 
HA EN BRA DAG!!
 
bi, foto, jättebalsamin,