Efter avslutat möte igår fixade jag ryggsäcken och sedan bar det iväg med bussen till Skogshyddan. Började min lilla utflykt med att strosa omkring i Giacomina Parken, en park som anlades redan 1791. 
Här växer det gigantiska bokträd blandat med en rad andra löv och barrträd.
 
 
Cleas Julius Ekeblad hette han som anlade parken och 1818 kompletterades den av Gustaf Piper. De ville anlägga en engelsk landskapspark där naturens egen skönhet skulle framhävas.
 
 
Visionen var ett böljande beteslandskap med utblickar över Vänern med staden och Kinnekulle som fond. De där två herrarna lyckades riktigt bra tycker jag för detta är en underbar plats.
 
 
Hur gick det på mötet då? Något badkar fick jag inte, det blev istället kompensation i pengar som kommer dras av på nästa hyra. Vill jag ha ett badkar får jag skaffa ett själv. Har fått något att tänka på där...
 
HA EN BRA DAG!!
 
Giacomina, höst, höstfärger, lidköping,

7 kommentarer

Anita

07 Nov 2017 07:40

Härligt ljus i bilderna! :D

Svar: Tusen tack!
Maria

Amanda Jona [FOTOGRAF]

07 Nov 2017 08:56

Såg verkligen underbart ut! :)

Svar: Tack så mycket!
Maria

Netti Starby

07 Nov 2017 09:40

Ser verkligen vackert ut! :-D Kramis

Svar: Tack så mycket!
Maria

Ida Lindborg ♡

07 Nov 2017 14:27

Så fina bilder!

Sv: Jaa, det är roligt att testa på lite nytt! :D

Svar: Tusen tack!
Maria

Amanda

07 Nov 2017 18:32

Så härliga bilder, men så synd med badkaret :((

Svar: Tack! Ja, det var inget kul :((
Maria

Carro

07 Nov 2017 19:09

Ser jättefint ut! :)

Svar: Tack så jättemycket!
Maria

Anneli - A'la Foto

08 Nov 2017 00:00

Vackra bilder Maria! Jag måste också tacka dig för att du gillar min fatbild! Du skulle så gärna få ha dem på väggen! Hör av dig om du är intresserad på riktigt!
Sedan vill jag också tacka för alla kommentarer du ger! Jag är så otroligt tacksam för det är du som gör så att jag kanske kan fullfölja fotoutmaningen och klara av den! Jag har ju ett galet mål att inte gå vidare om inte alla bilder får åtminstone en kommentar och du har räddat mig massor av gånger! Det är en och en halv månad kvar med drygt 120 bilder kvar men jag hoppas verkligen att jag ska klara det! VARMT TACK än en gång och jag hoppas du fortsätter att hälsa på och hjälpa till! <3

Svar: Tack så jättemycket! Klart du ska fullfölja utmaningen och jag hjälper så gärna till och hejar på. Jag förstår att det är tufft, men du kommer att klara det :)
Maria

Kommentera

Publiceras ej