Då var jag framme i centrum för att uträtta ett ärende. Passade då på att ta lite bilder vid torgbron och vid torget. Egentligen ska man ha en riktig kamera och stativ när man tar sådana här bilder, men nu får det duga med iPhonen :)
 
Torgbron har fått ny fin belysning och här syns lite av den
 
Vy över Lidan från torgbron
 
Vårt fina gamla rådhus på torget 
 
Ikväll blir det varma mackor och godis till Idol.
 
HA EN FIN KVÄLL!!
 
 
 
foto, lidan, lidköping, vinter,

3 kommentarer

Netti Starby

24 Nov 2017 18:52

Åh vilka vackra bilder. Vad använder du för kamera och objektiv? Kramis

Svar: Tack! Dessa bilder är tagna med min iPhone 5s. Har haft en Nikon D80 tidigare, men sålde den då jag fick min diagnos. Så i stort sett alla mina bilder här i bloggen är tagna med mobilen eller min lilla digitala kamera Panasonic Lumix. Kommer skriva ut när det kommer bilder som jag tagit med Nikonkameran. Har ju ett jättestort arkiv med bilder att välja ur när jag inte har nytagna bilder att visa :)
Maria

Anneli - A'la Foto

25 Nov 2017 00:06

Jag tycker det blev jättefina bilder med mobilen!

Svar: Jag är rätt nöjd med dom själv, annars hade jag aldrig lagt upp dom :) Man tager vad man haver som det heter :) Sålde ju min Nikon strax innan jag flyttade eftersom jag inte längre klarar att fota med den. Eftersom jag är lite skakig pga mina mediciner så funkade det inte att fota med den längre. Jättetråkigt :( men ska se om jag kan hitta nån bra digital variant som funkar för det som jag vill fota. Är ju svårt att fota fåglar med mobilen tillexempel..
Maria

Denise

26 Nov 2017 11:26

Så fint med all belysning! :)

Svar: Tack så jättemycket!
Maria

Kommentera

Publiceras ej