Det som skulle bli gjort igår blev aldrig gjort, givetvis så började saker krångla och då gav jag upp. Men fram på kvällen började mina två där uppe i skallen att samarbeta och idag löste jag problemet. Nu sitter min stora tavla på plats över tv:n där den ska hänga. Om en stund när detta inlägg är postat ska jag sätta upp ytterligare en tavla, men den är inte lika stor och tung så det blir betydligt enklare.
 
Jag har bott här i min nya lägenhet i snart två månader, och det har varit hur mycket som helst att göra. Kommer att skriva ett inlägg om detta när precis allting är färdigt. Vill inte göra det än då det ska komma folk från bostadsföretaget och det ska beslutas vad jag ska få i kompensation.
 
 
Kan säga så mycket att de här två månaderna inte har varit speciellt roliga, och jag har suttit och gråtit många gånger och ställt mig frågan varför jag flyttade hit. Men nu bor jag här och jag får göra det bästa av situationen, ta en dag i taget. Snart är allt färdigt och jag kan kanske få den lugn och ro som jag så väl behöver. Komma in i mina vanliga rutiner med mina promenader och göra sånt som jag tycker är roligt. Inte bara behöva tänka på att städa och ställa iordning mitt hem.
 
 
Nu ska jag återgå till mitt pysslande och jag hoppas att det flyter på utan mer trassel :)
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!! 
 
 
 
höst,

5 kommentarer

Netti Starby

24 Oct 2017 14:01

Vad tråkigt att det strular sig och hoppas att det vänder mot det bättre! Kramis

Svar: Tack så jättemycket!
Maria

Carro

24 Oct 2017 17:53

Vilka härliga bilder! Och hoppas du trivs bättre snart :)

Svar: Tusen tack! Det kommer bli bra när allt är färdigt, det brukar det bli :)
Maria

Johanna Utterberg

24 Oct 2017 20:12

Hoppas allt blir färdigt snart och att det blir bättre då :) så fina bilder!

Svar: Det gör jag också :) Tusen tack!
Maria

Anneli - A'la Foto

24 Oct 2017 23:43

Hoppas det löser sig för dig och att du får komma till ro snart! Men visst har du bott i Lidköping i hela ditt liv? Så du är inte nyinflyttad till staden för två månader sedan?
Vackra bilder!

Svar: Allt kommer bli bra när det är klart med allt. Jag har alltid bott i Lidköping, bytte bostad nu pga av min sjukdom som jag har. Behövde komma ifrån gräsklippning och snöskottning som jag hade på förra boplatsen. Sådant slipper jag här på nya stället.
Maria

Johanna

25 Oct 2017 22:04

Ja usch, det är stressande att flytta. Hoppas det känns bättre snart, det gör det säkert☺️✨🍁

Svar: Ljuset i tunneln finns där inom räckhåll. Om en vecka eller två ska nog allt vara klart 😊
Maria

Kommentera

Publiceras ej