I helgen som varit har jag haft sovmorgon både lördag och söndag. Så skönt att sova tills man vaknar av sig själv. Det har också blivit en hel del shopping, nya saker till min lägenhet. Är lite märkligt det där att när man flyttar så är det alltid en massa nya saker man behöver köpa. Man kan ju tycka att man har allt redan. Hur som helat så har jag kommit hem med ny vaxduk till köksbordet, hushållspappershållare, diskställ, spegel till hallen och en större växt.
Har pysslat en hel del också. Nu börjar det alltmer likna ett hem här. Har fått upp tavlor i hallen och köket. Mattor ligger på golvet i hall och vardagsrum. Idag var min kvartersvärd här och satte upp gardinfästen så imorgon ska jag sätta upp gardiner i kök och sovrum. Känns så bra att det sakta men säkert blir färdigt här så jag bara kan ta det lugnt sedan. Har ju inte gjort annat än städat och grejat i mer än en månad nu.
 
När jag varit på språng till de olika affärerna jag varit i under helgen har jag sett att det fortfarande blommar jättebalsaminer. De är ju så fina, men någon bild har det inte blivit då de stått på platser som vartit lite oåtkomliga. Men som tur är har man ett arkiv och där hittade jag denna bilden som jag tog i slutet av september förra året när jag var nere vid sjön.
 
HA EN FIN KVÄLL!!!
 
(Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet eller tryck på gillaknappen så blir jag glad)
 
 
höst, jättebalsamin,

1 kommentarer

Lasse

09 Oct 2017 06:48

Bilden känns mycket romantisk och vacker. Den får mej att längta.

Svar: Tack så jättemycket!
Maria

Kommentera

Publiceras ej