Medans jag har varit borta från bloggen har jag hunnit flytta och hösten har gjort sitt intåg. Efter att ha hämtat nyckeln till nya lägenheten vart det full fart. Fredagen och lördagen ägnades åt målning som min kompis hjälpte mig med. Söndagen kördes kartonger, säckar, tavlor och annat småplock. Sedan på måndagen 4 september gick stora flyttlasset. Flyttfirman kom på morgonen, och mindre än tre timmar senare var allt flyttat till nya lyan. 
 
 
Redan medans vi målade gjorde jag upptäckten att förra hyresgästerna inte städat. Fick ringa besiktningsman och göra upp en deal. Sedan var det bara att sätta igång. Än så länge är jag uppe i 12 timmar städ i kök och 2 timmar i badrum, och har ett antal timmar kvar framför mig. Sååå trött på att städa kan jag säga.
 
 
På väg till gamla boplatsen häromdagen för att göra den sista flyttstädningen där tog jag bilderna som jag visar i detta inlägg. Hösten har kommit. Det har poppat upp svampar lite varstans i gräsmattorna, löven har börjat gulna och en del av dem har redan dalat ner till marken och luften är sådär lagom krispig. Längtar efter att få göra en skogspromenad, men först måste jag få färdigt allt med flytten. Slutbesiktning av gamla lägenheten och få iordning så mycket det bara går här i röran i nya lägenheten.
 
 
HA DE GOTT ALLIHOPA!!!
(Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet eller tryck på hjärtat så blir jag jätteglad)
 
flugsvamp, höst, höstlöv,

1 kommentarer

Amanda Jona [FOTOGRAF]

16 Sep 2017 06:45

Åh så spännande med flytten, dock segt med all städning! :(

Svar: Ja, det känns bra att ha flyttat då jag gjort det av hälsoskäl. Men hade aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle flytta in i en svinstia. Att städa andras ingrodda skit har/är inte kul. Men kommer få kompensation av hyresvärden.
Maria

Kommentera

Publiceras ej