Den där söndagsmorgonen förra veckan tog jag också en hel del bilder på hästarna i den stora hagen bakom huset. Hur gamla fölen är det vet jag inte, men de är något äldre än de jag visade på bild tidigare i veckan.
 
Visst är den här lille söt, var väldigt nyfiken också. Undrade väl vad jag gjorde där
 
Mor och barn sida vid sida
 
Ännu en liten sötnos tillsammans med sin mamma
 
Liten sötnos utan sin mamma, men jag tror att det var hon som kom där borta lite längre bort i bild
 
Ett gäng lite längre bort i den tjocka dimman
 
HA EN FIN OCH BRA DAG! ❤
 
 
 
föl, hästar, lindärva, vår,
Förra helgen då var jag ju på landet hos Håkan och när jag vaknade tidigt på söndagsmorgonen var det dimma ute. Jag fick snabbt på mig kläderna och så gav jag mig iväg ut på en dimmig och råkall fotopromenad. Några av bilderna som kom till den morgonen ska ni få se nu.
 
Här har jag klivit rätt ut på en åker för att få en bild på en lada i dimman
 
På väg tillbaka till grusvägen fastnar dessa träd på minneskortet
 
En bit bort vid ena dammen kom denna bilden till
 
Lindärva Kyrka inbäddad i dimma
 
Sista bilden för idag ger lite spökkänsla eller vad säger ni?
 
Nån timme efter jag varit ute och tagit dessa bilder började dimman lätta och det blev sedan ett strålande väder. Satt ute nästan hela den dagen med näsan i vädret i solväggen och bara njöt.
Vad denna söndagen har att erbjuda har jag ingen aning om än så länge.
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
 
 
dimma, lindärva, vår,
Nu blommar sälgen och inte bara den, björken har kommit igång liksom almen. Detta betyder att nu är det mycket pollen i luften, så fort jag går ut börjar näsan rinna och det retar i halsen. Jag har ingen svår pollenallergi, men det lilla som jag reagerar trasslar till det för mig eftersom jag har min KOL. Det är nu extra viktigt att jag tar min cortisonnässpray, allergitablett och inhalerar min cortison.
 
Men detta med pollen hindrar mig inte från att gå ut och häromdagen var jag lite närgången med kameran när jag hittade blommande sälg.
 
 
 
 
Jag hoppas på okej väder fram på dagen för jag känner för att gå ut och gå, kanske till och med gå fram till torget och kolla in torgmarknaden som är där varje lördag. Ja, vi får se hur det blir...
 
HA EN BRA LÖRDAG!!!
sälg, vår,