Jag har bestämt mig för att trycka på pausknappen vad det gäller bloggen. Måste få ordning på saker och ting här i mitt hem och även vad det gäller mig själv. Som det är just nu blir det varken bu eller bä av någonting och då är det bäst att trycka på pausknappen i alla fall när det gäller bloggen.
 
 
Det ska vara roligt att blogga och just nu är det inte det. Jag känner inte någon press på att jag måste leverera inlägg varje dag, utan det är något annat som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Därför får det bli paus.
 
Bilden är tagen längst ut vid inloppet till Småbåtshamnen
 
Vad det gäller mitt hem och mig själv så finns det massor att ta tag i. När det gäller mitt hem så är det inget som syns utåt, men öppnar jag ett skåp, en låda eller går in i klädkammaren så är det kaos. Ingen ordning alls. Blev så när jag blev tvungen att städa om hela lägenheten när jag flyttade in och fick stoppa in sakerna lite huller om buller allteftersom det blev rent och fräscht här. Detta måste åtgärdas...
 
 
Sist men inte minst mig själv då. När jag mår som jag mår just nu, eller som jag mått ett bra tag, då får jag svårt att äta. Tappar aptiten helt enkelt, och med den sjukdomen jag har så är det inte bra alls. Har tappat vikt och det får jag inte göra. Min astmasköterska som jag går till för mina KOL-kontroller kommer inte bli glad om jag inte gör något åt detta. Så jag måste få in lite rutiner vad det gäller maten, men det är så lätt att bara bre en macka istället för att laga riktig mat.
 
 
Sist men inte minst så ska jag börja leta efter ny lägenhet. För härifrån ska jag. Under tiden jag söker och letar så måste jag göra det bästa jag kan av hela situationen. Det är att fixa iordning på stöket här, och få ordning på det här med maten. Under tiden jag stökar runt här och försöker få till det med maten får bloggen vila. Är väl på banan igen om ett par veckor hoppas jag.
 
Tills dess får ni
HA DET RIKTIGT BRA OCH SKÖT OM ER!!
 
 
 
 
 
is, isfigur, lidköping, vinter, vänern,
Jag har haft denna lilla blogg i sex månader nu, men jag har börjat få tankar på om jag verkligen ska fortsätta med detta. Vet inte riktigt om jag vill vara med i bloggvärlden längre. Detta ska jag roa mig med att fundera på under helgen
 
 
HA EN FIN HELG!!
 
 
arkivbild, foto, regn,
 
HA EN BRA DAG!!
björktrast, foto, fåglar, vinter,