Först vill jag tacka alle er som peppat med fina ord och önskan om att jag ska hitta ett nytt boende detta året. Det kommer inte bli enkelt att hitta ett nytt boende, men jag kommer att göra mitt bästa för att så ska bli fallet. Under tiden får jag göra det bästa av situationen, och gilla läget så som det är just nu. Ta en dag i taget...
 
På någon av de första dagarna 2012 fick jag en orkidé i present. Den var jättefin, med två stänglar fulla med underbara blommor. Denna orkidé har jag fortfarande kvar, och förra året blommade den två gånger. Den andra blomningen pågår fortfarande och så här fina är blommorna
 
I början av december kunde jag inte motstå denna fina orkidé då jag var på ÖB och handlade, så den fick följa med hem
 
Samma sak var det dagarna innan nyår när jag var på ICA och fick se denna läckra orkidé
 
Nu hoppas jag att jag ska få även dessa två nya orkidéer att överleva här hemma hos mig. Övriga blommor jag har här i mitt hem är fuskisar, men fler levande växter förutom dessa orkidéer ska flytta in här under året har jag bestämt :)
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
 
foto, orkidé,

10 kommentarer

Carro

03 Jan 2018 07:08

Orkidéer är så fina, tyvärr lever mina aldrig länge :/

Svar: Det har mina heller aldrig gjort förrän jag fick den där första i present :) Nu får vi se hur det går med de två nykomlingarna :)
Maria

Matilda Berlin

03 Jan 2018 10:06

Men åhhh vad fina!! Vi har 3 stycken hemma. En som är min sambos, en som jag fick i födelsedagspresent för ett par år sedan och en vi fick tillsammans i inflyttningspresent i vår förra lägenhet. Alla har varit stendöda, men har vaknat till liv. ÅS just nu är det typ som våra barn, haha!! Vi blir verkligen helt lyriska så fort någon får en ny liten knopp, haha! Kram <33

Svar: Det är samma här :)
Maria

tess

03 Jan 2018 10:42

Så roligt med lite blommor! Har nyligen fått ett starkt växt intresse & börjat köpa på mig lite levande växter till hemmet. Så kul att se de växa!! En orkidé har jag tyvärr inte vågat mig på än då det har varit omöjligt för mig tidigare!

Svar: Jag hade aldrig haft en orkidé när jag fick den första i present och jag är riktigt stolt över mig själv som fått den att överleva. Vet att de är svåra :)
Maria

my

03 Jan 2018 11:04

Så fint :)

Svar: Tusen tack!
Maria

Amanda

03 Jan 2018 14:17

Åh jag bara älskar orkidéer <3

Svar: Det gör jag med :)
Maria

Netti Starby

03 Jan 2018 14:28

Åh vad vackra dom är! :-D Kramis

Svar: Tack så jättemycket!
Maria

Denise

03 Jan 2018 14:55

Så fint med orkideer! Jag har två stycken hemma som jag båda har fått i present. Ena är ca 6 år gammal och har blommat konstant sedan dess, den har aldrig varit utan blommor! Den andra är två år gammal och blommar en gång om året..

Svar: Den första som jag fick i present har blommat vartannat år fram till i fjol, då blommade den två ggr. Får se hur de två nya kommer att bete sig :)
Maria

Carro

03 Jan 2018 18:22

Hoppas du haft en härlig onsdag! :)

Svar: Dagen har varit bra :)
Maria

Angelica Wåhlin

03 Jan 2018 18:42

Så fina!

Svar: Tusen tack!
Maria

Christian

03 Jan 2018 19:47

Åhh vilka fina orkidéer är min farmors favorit blomma älskar dem jag med :)

Svar: Tack så mycket!
Maria

Kommentera

Publiceras ej