Med detta inlägg vill jag meddela att jag tar en paus från bloggen. Värmen har tagit ut sin rätt, och jag kan eller orkar inte gå på några fotopromenader. Bara att ta mig fram och tillbaka till affären är ett projekt i sig. Det kom en skvätt regn igår, men det gjorde varken från eller till. Var lika varmt och kvavt ändå. Nu kanske ni tycker att jag är gnällig, men lever man som jag med kronisk lungsjukdom då är denna värmen inte optimal. Efter snart tre månader med detta väder har jag konstaterat att sommaren inte är min årstid längre. 
 
 
 
HA DET SÅ BRA så hörs vi igen när det blivit lite svalare ute och jag återigen kan gå mina promenader.
gräsänder, sommar,
Värmen håller på att ta kål på mig. Varje dag är en enda lång pina, orkar inte göra någonting. Dagarna går sakta och jag längtar bara till kvällen då det förhoppningsvis är lite svalare. Saken blir ju inte direkt bättre då jag vantrivs i mitt hem. Men det är bara att ta en dag i taget och hoppas på att denna värmebölja snart är över och att jag kan ha turen att hitta ett annat boende. Fast det sistnämnda kommer nog att ta tid är jag rädd för. 
 
På min senaste promenad som var för en vecka sedan träffade jag på dessa måsar som ni får se idag.
 
 
 
 
HA EN BRA DAG!!
måsar, sommar,
Trots denna värme som varat så länge nu, finns det ganska så gott om insekter om man ser sig omkring när man är ute i naturen. På senaste promenaden fastnade det både den ena och andra insekten på minneskortet.
 
Denna stora blomfluga (över en centimeter lång) landade i det torra gräset när jag fotade nyckelpigor.
 
Nyckelpigor finns det ganska gott om i år i alla fall här hos mig, och det gillar jag för de är så söta
 
 
Denna nyckelpiga fick sällskap på renfanan av en spyfluga
 
Till sist den lilla bärfisen, som också tyckte om renfanan 
 
HA EN FIN OCH BRA MÅNDAG!!
 
blomfluga, bärfis, nyckelpiga, sommar,