ÖNSKAR ER ALLA EN
 
 
Detta är årets tråkigaste dag tycker jag. Vet inte varför jag känner eller tycker så. Kanske beror det på att då när jag var liten fanns det absolut ingenting att göra. Allt var stängt och man fick vara hemma och sysselsätta sig bäst man kunde. I år blir väl inte denna dagen så himla tråkig för idag är det Power Vårmarknad i arenan här i stan, och jag ska gå dit och kika. Kommer inte att gå in och kika på marknaden, nöjer mig med att kika utanför på parkeringen. Där brukar det finnas en del ögongodis att vila ögonen på, och så träffar man en hel del bilburna personer som man känner :)
 
Jag vet inte om jag sagt den än, men jag bara älskar min nya kamera. Numera när jag är ute och går har blicken väldigt ofta vänts uppåt mot trädtoppar och tak. Så var det också häromdagen när jag var ute och gick. Fick syn på två duvor uppe på ett tak. Förstod ganska så snart att detta var en hona och hane, då den ena gjorde allt för att få uppmärksamhet. Det gick inte så bra kan jag säga. Men var roligt att se dom och fånga dom på bild.
 
 
 
 
 
Nu har det varit fåglar här tre dagar i rad, lovar att det blir andra motiv imorgon.
 
HA EN BRA DAG!!
 
duva, foto, fåglar, vår, vårtecken,
Det är inte ofta man får se storskrake simmandes i Lidan, men i söndags fick jag se två stycken hanar göra det. Har försökt fota dessa fåglar förut nere vid sjön, men aldrig fått till det riktigt. Så jag blev glatt överraskad att jag lyckades få till två bilder på dessa herrar :)
 
 
Precis uppkommen efter ett dyk. Så söt med alla vattendropparna i ansiktet :)
 
 Skulle ha gått en promenad ner till sjön igår men fick vända om och gå hem. Fick ett fruktansvärt magknip, som förmodligen berodde på alla grönsaker jag stoppade i mig till middagen dagen innan. Som tur var släppte det onda efter ett par timmar, till min stora lycka. För det är inget kul att ha ont i magen :)
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
lidan, lidköping, storskrake, vår,