Nu är jag tillbaka igen. De här veckornas frånvaro från bloggen har varit lugna. Har förvisso inte fått så mycket gjort, men vad gör det då jag mår bättre nu än vad jag gjorde då jag tog pausen.
 
 
 
Har varit ute och gått en del, och fått ordning på mina två byråer. Var ganska så rörigt i dom kan jag säga, men nu vet jag var sakerna finns i dessa två. Nu återstår det bara att fixa till det ordentligt i klädkammaren. Vet inte riktigt hur jag har det där inne, får liksom leta lite grann för att finna det jag söker 😄
 
Inne i köksskåpen skulle det ju ha varit iordning vid det här laget, men det har inte heller skett, men nu har jag en deadline, det MÅSTE vara ordning i dom innan påsk. För har jag tur så kommer mina nya skåpsluckor att komma då. Hade firman som gör dessa här för ett tag sedan, det mättes och grejades.
 
 
Ett badkar har flyttat in i mitt badrum. Håkan hittade ett på nätet åt mig och det slog jag till och köpte för 500 kr. Ni må tro att jag njöt när jag kröp ner där första gången. För som jag har saknat mitt badkar som jag hade i förra lägenheten.
 
Har också haft ett mycket bra samtal med hyresgästföreningen om mitt boende här. Det föll många stenar från bröstet efter det samtalet kan jag säga. Nu vet jag att jag får hjälp av dom om inte det blir bättre här med mina grannar som är störiga mest varje dag. Har ju varit i kontakt med hyresvärden flera gånger om detta och de har haft dom till kontoret för samtal, men de är trögfattade (grannarna), för de fortsätter i stort sett som de gjort hela tiden. 
 
 
Så nu ser det ganska så bra ut här tycker jag. Våren är i antågande även om det ligger kvar lite lite snö och det är kallt. Nu ska jag fixa iordning mig, äta frukost och sedan ska jag ta min onda rygg och gå ut och gå.
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
 
 
 
 
 
tulpaner, vinter,

5 kommentarer

Netti Starby

20 Mar 2018 11:52

Vad kul att du är tillbaka och jättefina bilder! :-D Kramis

Svar: Tusen tack! Det känns skönt att vara på banan igen :)
Maria

Angelica Wåhlin

20 Mar 2018 12:20

Så härligt att du är tillbaka!

Svar: Tusen tack!
Maria

Carro

20 Mar 2018 19:23

Välkommen tillbaks och så skönt att du mår bättre :)

Svar: Tack så jättemycket!
Maria

Louise

20 Mar 2018 20:05

Skönt att du mår bättre och kul att du är tillbaka! :D

Svar: Tack så mycket!
Maria

My

21 Mar 2018 07:42

Skönt att du mår bättre nu. En paus var ett bra val :)

Svar: Ja, det var det 😊
Maria

Kommentera

Publiceras ej