Var ju ute på en kvällspromenad i tisdags och gick då förbi Limtorget och där fick jag se denna grönskande skorsten. Så många gånger som jag har gått just där men aldrig sett detta tidigare, men i vanliga fall går jag inte och tittar uppåt på hustaken när jag är mitt inne i stan. Nu gjorde jag det i tisdags i alla fall och här kommer bilderna.
 
 
 
Har ingen aning om vad det är för växt som klättrar utmed huset, men fint är det i alla fall :)
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
lidköping, limtorget, sommar,
Det blev en kvällspromenad igår och när jag nästan var hemma fick jag syn på månen bakom trädtopparna. Var bara att ta en liten omväg för att försöka få en bild. Det blev bara en enda bild tagen för en liten bit bort satt dett gäng ungdomar och jag vågade inte vara kvar då jag i ögonvrån såg att de började röra på sig åt mitt håll. Men så här såg han ut i alla fall, gul och grann och alldeles rund.
 
 
Några timmar tidigare när jag precis hade gått hemifrån fick jag se Lille Skutt på gräsmattan vid den stora parkeringen. Denna lilla harpalt är så bedårande söt. Såg den på precis samma ställe för några dagar sedan, men då hade jag inte kameran med mig.
 
Ser lite förskräckt ut här, inte så konstigt för det gick förbi två damer med varsin hund. Jag har ju bra zoom på kameran så mig brydde den sig inte om.
 
När hundarna med sina mattar hade försvunnit så var det dags för lite kli på nosen.
 
För att sedan återgå till att äta. Nu har den koll på mig som ni kan se, men den sprang inte iväg.
 
En sista bild på sötnosen blir en riktig närbild.
 
Det var allt för denna gången :)
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!! 
 
 
 
 
hare, måne, sommar,
Så kom det då, regnet som jag längtat efter. Det började lite smått tidigt på kvällen, och stundtals kom det rejäla skurar. Underbart!! Var så härligt att krypa till kojs igår och höra smattret mot sovrumsfönstret. Nu hoppas jag att detta rensar luften på pollen och att det sedan blir lite mer normala temperaturer så man kan vistas ute igen utan att smälta bort.
 
Regnade det gjorde det inte när jag var i stadsträdgården förra veckan, då lös solen när jag var där på kvällen. Som vanligt var jag tvungen att fota änderna, och denna gången blev det en herr and som fastnade på minneskortet. Han var så söt där han stod i vattnet och putsade sig.
 
 
Efter en stund märker han att han är iakttagen och tittar på mig med en blick som sade Varför står du där och fotograferar??
 
 
Kanske bästa att posera riktigt fint då om du nu promt ska fota mig :) Blir det bra så här?
 
 
Jag älskar dessa fåglar, och nu väntar jag med spänning på att de små söta andungarna ska dyka upp.
 
HA EN FIN OCH BRA DAG!!
lidköping, sommar, stadsträdgården, änder,