Var jättetrött när jag gick och lade mig i lördags kväll, men jag kunde inte somna. Efter att ha legat och snurrat, läst i min bok och spelat spel på mobilen gav jag upp. Gick ut på altanen ock kikade hur himlen såg ut bortåt sjön till och det såg lovande ut. Klädde mig och satte mig sedan på cykel och trampade iväg till Västra piren vid hamninloppet. 
 
Klockan var strax före fyra när jag kom fram, och efter att ha pustat ut en stund så åkte kameran fram. Denna bilden är tagen klockan 04.07
 
Så fint och stilla. Hörde bara lite kluck från vattnet och fåglarna som kvittrade, inte en endaste människa syntes till. Solen den höll tidtabellen och denna bilden är tagen klockan 04.17. Fyren ordentligt inzoomad och solen på väg upp.
 
Stannade kvar en liten stund och bara njöt av denna stunden och tankade energi innan jag satte mig på cykeln för att pedala hemåt. Stannade till för att ta en sista bild och den blev på lyftkranen i hamnen med den fina himlen som bakgrund, klockan var då ett par minuter i halv fem.
 
 
 
Efter att ha redigerat bilderna lite granna kröp jag ner i sängen igen och somnade gott, nöjd med den fina starten på dagen och att jag faktiskt hade cyklat 5,4 kilometer denna söndagmorgon.
 
HA EN FIN OCH DAG!!
 
 
 
lidköping, soluppgång, sommar, vänern,

9 kommentarer

Netti Starby

28 May 2018 06:23

Åh vilka underbara bilder du fick och härligt att du cyklade så långt :-D Kramis

Svar: Tusen tack! Jag är så glad över att det funkade att cykla, så nu kanske jag kan göra kortare cykelturer framöver 😊
Maria

Carro

28 May 2018 06:47

Dina bilder är magiska! Vad konstigt, hoppas nouw funkar som det ska snart! Det är iallafall inga problem att blogga, har bara mobilbloggat ihelgen, ska kolla datorn idag.

Svar: Tusen tack! Det är jättekonstigt. Vi får hoppas att det löser sig 😊
Maria

Emma Engström

28 May 2018 13:00

Vad häftigt att vara uppe så tidigt och se detta! :D

Svar: Det är lika häftigt och magiskt varje gång, man vet ju aldrig hur det blir :)
Maria

Wanderlust by Jona

28 May 2018 19:33

Men åh så vackert! :D

Svar: Tack! Det var härligt där nere vid sjön igår morse 😊
Maria

Julia

28 May 2018 20:06

Så fina bilder!!

Svar: Tusen tack!
Maria

Carolina cuevas

28 May 2018 21:54

Herre gud vad avudsjuk man blir av att se dessa magiska bilder. Nästan som man själv skulle vilja åka ditt o se det med sina egna ögon

Svar: Tusen tack för de fina orden! Det var lite magiskt där nere vid sjön igår morse. En soluppgång är aldrig samma det är det som är charmen med att åka ut och se solen gå upp, man vet aldrig på förhand hur den kommer att bli :)
Maria

Louise

28 May 2018 22:17

Men åh va vackert! :D Segt när man inte kan somna har städigt det problemet :/

Svar: Tusen tack Louise! Jag har ju samma problem emellanåt och då beger jag mig ut och hoppas då få se och fotografera en vacker soluppgång. Den där stunden vid sjön ger energi 😊
Maria

Matilda Berlin

29 May 2018 15:06

Men alltså OMG vilka fina bilder!! Du är verkligen så himla grym finaste <33

Svar: Tusen tack snälla Matilda!
Maria

Pauline Hurtig

29 May 2018 19:15

åååh så vackert!

Svar: Tusen tack!
Maria

Kommentera

Publiceras ej